0
Ostali sportovi

Zlato za Srpkinje u krosu

Objavljeno: 09.03.13 u 15:34

image
Reprezentativke Srbije u atletici Sonja Stolić i Amela Terzić osvojile su danas zlatne medalje na Balkanskom prvenstvu u krosu u Zrenjaninu.

Srebrno odličje kod seniora pripalo je Mirku Petroviću koji je samo četiri sekunde u cilju zaostao za pobednikom Rumunom Marijusom Joneskuom (31:09 ,minuta).

Srbija je u ekipnoj konkurenciji osvojila ukupno četiri medalje – tri bronzane u konkurenciji juniora, juniorki i seniora i jednu srebrnu kod mlađih seniorki.

Stolić je stazu dugu osam kilometara u konkurenciji seniorki prešla u vremenu 28 minuta, 28 sekundi ispred Turkinje Turkan Ozate i Rumunke Kristijane Frumuz koja je u cilj ušla sa 38 sekundi zaostatka za Stolićevom.

Terzić je trku mlađih seniorki na šest kilometara završila u vremenu 21,11 sekundi, ispred Rumunke Madaline Monike Floree (21:24 minuta) i Turkinje Sevilaj Ejtemis (21:58 minuta).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter