0
Ostali sportovi

Nikolić pohvalio Kolašinca

Objavljeno: 07.03.13 u 15:06

image

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas sa reprezentativcima Srbije u atletici Asmirom Kolašincem i Mihailom Dudašem i rukovodstvom Atletskog saveza Srbije.

Nikolić je čestitao našim atletičarima na uspesima postignutim na dvoranskom prvenstvu Evrope u Geteborgu, gde je Kolašinac osvojio zlatnu medalju u bacanju kugle, a Dudaš bronzano odličje u sedmoboju.

„Svestan sam činjenice da su uslovi u kojima trenirate izuzetno teški i da država mora aktivno da pomogne u postizanju vrhunskih rezultata“, podvukao je predsednik.

„Vaš uspeh je prava stimulacija mladima da se bave atletikom i sportom uopšte. Već u školi treba aktivno raditi na selekciji potencijalnih vrhunskih sportista“, rekao je Nikolić.

Predsednik Srbije posebno je istakao da je Kolašinac više uradio za Srbiju nego pojedinci koji ga napadaju. Odnos prema svojoj državi pokazao je kada je zastavu Srbije visoko uzdigao i nosio u počasnom krugu, prenosi agencija Tanjug.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter