1
Auto Moto

Ferari hoće na podijum

Objavljeno: 07.03.13 u 15:51

image

Testiranja i treninzi su završeni, pa se polako ali sigurno bliži početak novog Formula 1 šampionata. Iz ekipe Ferarija najavljuju da im je u Melburnu, gde će biti vožena prva trka nove sezone, najvažaniji cilj podijum.

Stefano Domenikali direktor ekipe Ferarija smatra da bi podijum u Australiji otvorio vrata ka konačnom cilju, a to je titula u konkurenciji konstruktora, ali i vozača.

„Osim ako neko ne napravi izuzetan posao u sledećih nekoliko dana, ubeđen sam da ćemo se naći na podijumu. Svi testovi koje smo uradili pokazuju da smo na dobrom putu. Iskreno očekujem da će timovi koji su u Sao Paolu završili na vrhu, isti uspeh ponoviti u Melburnu, ali msilim da će biti smanjena razlika u vremenima“ rekao je Domenikali

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Ferari hoće na podijum | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m happy to locate a lot of helpful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter