1
Auto Moto

Laki flert Meklarena i Honde

Objavljeno: 06.03.13 u 21:29

prost-sena-meklaren-honda

Iako se pretpostavljalo da će Meklaren i sledeće sezone kada budu obavezni V6 motori koristiti Mercedesove agregate pojavila se informacija da bi tim iz Vokinga mogao da obnovi saradnju sa Hondom sa kojom je svojevremeno osvojio četiri šampionske titule.

Kako se nezvanično saznaje inženjeri japanske kompanije već su posetili Meklarenov razvojni centar, pa je to navelo mnoge da pomisle da će britanski tim ponovo koristiti Hondine motore.

„Mi imamo ugovor sa Mercedesom na još tri godine i tu je kraj priče što se nas tiče. Priča se da bi u Formulu 1 mogla da se vrati Honda, ali i da uđu Porše i Hjundai, što bio po mom mišljenju bilo dobro“ – rekao je Martin Vitmarš, izvršni direktor Meklarena.

Međutim, direktor Mercedesa Toto Volf  svestan je da bi saradnja sa Meklarenom mogla lako da bude raskinuta iako ova kompanija ima dugoročne planove sa britanskim timom.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Laki flert Meklarena i Honde | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. This is the reverse image1

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter