1
Auto Moto

Hamilton ne očekuje čuda

Objavljeno: 06.03.13 u 10:22

hamilton

Luis Hamilton zadovoljan je postignutim napretkom na testovima obavljenim u Herezu i Kataloniji. Ipak Britanac smatra da bez obzira što se novi bolid W04 odlično ponaša ne treba očekivati čuda u novom šampionatu.

„Ne želim da se opterećujem rezultatom i ne očekujem da napravim nekakvo čudo. Imam osećaj kao da sam dobio besplatnu kartu za učestvovanje i nameravam da je najbolje iskoristim. Takođe mislim da nema nikakvog pritiska, pa ću moći da uživam i napradujem iz trke u trku. Veći pritisak je na drugim vozačima koji su već imali dobar automobil i sada to moraju da potvrde sa adekvatnim rezultatima.“ rekao je Hamilton.

Međutim, vozač Ferarija Felipe Masa ne misli da će Hamilton igrati sporednu ulogu.

„Luis je vozač koji uvek napada titulu i nema razloga da to ne uradi i ove godine. Sigurno je jedan od favorita za šampiona“ rekao je Masa.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Hamilton ne očekuje čuda | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. This is the accurate image1

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter