1
Ostali sportovi

Munjeviti pingvini

Objavljeno: 05.03.13 u 13:07

pingivnsi

Hokejaši Pitsburg Pingvinsa pobedili su na svom ledu ekipu Tampa Bej Lajtninga sa 4:3. Sjajan hokej prikazao je Evgenij Malkin koji je posle samo devet dana od motresa mozga odigra vrhunski, bio jednom strelac i upisao asisteniciju.

Ništa manje dobar nije bio ni kapiten Sidni Krosbi. „Sid the Kid“ takođe je upisao gol i asistenciju, a pored njih dvojice u strelce su se kod Pingvinsa upisali Džejms Nil i Kris Kunic.

U redovima poraženih „Munja“ dva gola postigao je Stiv Stemkos, a jedan Tom Pajat.

„Odigrali smo dobro dve trećine, možda i najbolje u dosadašnjem delu prvenstva, ali onda je Malkin postigao gol i to je okrenulo tok meča u njuhovu korist“ rekao je Stamkos posle utakmice.

Rezultati:

Nju Džersi – Toronto 2:4

Tampa Bej – Pitsbrug 3:4

Ahajam – Finiks 4:5 penali

Nešvil – Los Anđeles 1:5

 

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Munjeviti pingvini | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Very well written post. It will be helpful to everyone who utilizes it, including myself. Keep doing what you are doing i will definitely read more posts.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter