0
Ostali sportovi

Devet pobeda do titule

Objavljeno: 04.03.13 u 11:55

partizan - CZ

Utakmica u Šumicama daleko je od nekog vrhunskog nivoa, a pobeda Partizana nad Crvenom zvezdom nije suštinski ništa promenila u rukometnom šampionatu Srbije.

Ipak, trijumf u večitom derbiju uvek daje samopouzdanje, a crno-beli ga imaju dovoljno da već razmišljaju o osvajanju titule. Za to im je potrebno još devet pobeda.

„Nismo igrali dobro, šta više prvo poluvreme je bilo veoma loše, ali moram da budem zadovoljan kad pobedimo Crvenu zvezdu.

Za osvajanje titule nam je neophodno da trijumfujemo u još devet mečeva, a ja mislim da imamo snage za to“, kaže trener Partizana Aleksnadar Brković.

S druge strane, šef stručnog štaba Crvene zvezde Nenad Peruničić priznaje da njegov tim u ovom trenutku ne može da pruži više.

„Ovo je naš maksimum. U poslednje vereme nam se dogodilo mnogo negativnih stvari, zbog čega smo doživeli pad, što je i normalno, jer ja više ne znam ni koji je naš cilj igranja“, kaže Perun.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter