0
Ostali sportovi

Prštaće u Šumicama

Objavljeno: 03.03.13 u 11:44

rukomet

Derbi je derbi, bez obzira na sport i stanje na tabeli.

Rukometaši Partizana su dominantni u Srbiji, dve godine za redom igraju u Ligi šampiona, dok Crvena zvezda muči muku s jednom od najlošijih sezona u istoriji kluba.

Dugovanja se gomilaju, ekipi se oduzimaju bodovi, ali igrači trenera Nenada Peruničića se ne predaju, igraju borbeno i fenomenalno, a jesenas su napravili iznenađenje kad su odigrali nerešeno protiv večitog rivala i to čak bili bolji tim.

Dakle, sasvim je jasno da će i u večerašnjem duelu biti zanimljivo.

Zvezda je u prvom meču bila daleko bolja i može se reći da smo mi njima uzeli bod. Slažem se da mi danas imamo ulogu favorita, ali to ništa ne znači, baš kao što nije značilo ni prošli put.

Mi smo ove sezone mnogo puta igrali na teškim gostovanjima i beležili dobre rezultate, pa se nadamo da će tako biti i danas“, kaže trener Partizana Aleksandar Brković, dok Nenad Peruničić dodaje:

„Proteklih nekoliko meseci za nas je bilo veoma turbulentno, ali ne želim da pričam o tome. Želja mi je da pričam o utakmici.

Ne mogu da kažem da ćemo ostvariti pobedu, ali obećavam da ćemo dati maksimum, pa ćemo videti da li će to biti dovoljno.

Partizan je favorit, toga smo svi svesni, ali mi se ne predajemo.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter