0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Partizanu derbi

Objavljeno: 03.03.13 u 19:40

partizan-rukomet-starsport
Rukometaši Partizana opravdali su ulogu favorita i savladali Crvenu zvezdu u Šumicama – 30:26 (16:12). Ali to nije bilo ni malo lako. Verujte mi na reč.

Šampion jeste imao pet golova više i to u nekoliko navrata, ali Zvezda je uvek nalazila način da se vrati na minus dva i zakuva utakmicu.

zvezda-partizan-rukomet1-starsport
Ali partizanovci su daleko iskusniji i uspeli su da sačuvaju prednost, samo što su za to prolili mnogo znoja i potrošili daleko više energije nego što su mislili.

Ovom pobedom crno-beli su nastavili fantastičnu seriju, budući da ove sezone nijednom nisu poraženi, ali su igrači trenera Nenada Peruničuića, uz Jugović, jedini tim koji je jesenas uspeo da im uzme bod.

zvezda-partizan-rukomet2-starsport

Da rezimiram, dobra tekma, odigrana pred sramno malo gledalaca u Šumicama, gde su Zvezdini klinci pokazali da je pred njima budućnost, a prvotimci Partizana da su i ove godine najozbiljniji, ako ne i jedini kandidat za osvajanje titule.

Foto: starsport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter