0
Ostali sportovi

Ignjatović: Spremna sam za finale Evropa kupa

Objavljeno: 01.03.13 u 12:01

ignjatovic

Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović opravdala je prošlog vikenda ulogu favoritkinje i na državnom prvenstvu na Staroj planini osvojila dve titule.

Ignjatovićeva je ponela titulu najbolje u slalomu i veleslalomu, što joj je dalo još veće samopouzdanje pred sam finiš sezone u kojem ima velika očekivanja.

“Na Staroj planini je bilo odlično, organizacija je bila dobro, a uz to je bilo i skijaša iz velikog broja zemalja. Nažalost, vreme je bilo malo lošije, ali su trke bile održane po planu, osvojila sam titule, ostvarila sam svoj cilj i srećna sam zbog toga” rekla je Ignjatovićeva.

Zimska sezona traje još samo nekoliko nedelja, a od svih trka koje je očekuju najvažnije su sigurno one u Evropa kupu.

“Trenirala sam u Srbiji, sa mnom su bili i moji treneri, pa smo iskoristili odličan teren. Biću u Sloveniji narednih dana, gde ću učestvovati na nekoliko trka, ali me već sledećeg četvrtka i petka očekuje finale Evropa kupa u slalomu u nemačkom Lengrisu. Za dalje nemam tačan plan, ali ću svakako učestvovati na državnim prvenstvima Slovenije i Austrije, i još nekim trkama” naglasila je srpska skijašica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter