1
Ostali sportovi

Kolašinac nastupa u tržnom centru

Objavljeno: 27.02.13 u 20:08

Asmir-Kolasinac

Naš bacač kugle Asmir Kolašinac sa dosta optimizma očekuje nastup na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Geteborgu.

On kaže da su prvi utisci iz švedskog grada uglavnom pozitivni i da veruje u dobar rezultat i plasman.

„Smešteni smo u samom centru grada u jednom veoma lepom hotelu u okviru koga je veliku tržni centar u kome ću sutra imati kvalifikacije. U sastavu ovog kompleksa je i dvorana u kojoj će se održati Evropsko prvenstvo. To je jedna olakšavajuca okolnost jer ne moramo nigde da idemo iz hotela. S obzirom na to da se kvalifikacije po prvi put održavaju na ovakav način, izvan stadiona, sa željom da se ta disciplina što više približi stanovnicima i gledaocima u Švedskoj, biće jako interesantno i jedva čekam da počne. Očekujem svakako da se nađem u finalu, a onda šta Bog da“, izjavio je naš atletičar.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title KolaÅ¡inac nastupa u tržnom centru | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’ve heard that there are some issues with character limits on the PS3 web browser. Has this problem been fixed? Would I be able to type out long blog posts on the PS3 web browser?.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter