0
Auto Moto

Vernje i Rićiardo više nisu prijatelji

Objavljeno: 26.02.13 u 11:04

Toro-Roso

Vozači Toro Roso tima, Daniel Rićiardo i Žan Erik Vernje više nisu prijatelji već ljuti rivali koji će se uskoro najverovatnije boriti za mesto u Red Bulu, pošto Mark Veber ima jednogodišnji ugovor i svi očekuju da odleprša na kraju ove sezone iz Red Bula.

Vernje i Rićiardo ulaze u drugu sezonu u istom timu ali rivalitet među njima je toliko porastao da je došlo do nesuglasica. „Nisam siguran da li je to zato što smo u F1 ili on misli da je definitivno bolji od mene i da nemamo razloga da imamo bilo kakvu komunikaciju, uostalom, ne viđamo se van staze i nemamo o čemu da pričamo“ izjavio je Vernje koji je prošle sezone sakupio više bodova od svog klupskog kolege.

„Ali da budem potpuno iskren, zabole me uvo. On je dobar momak. Obojica smo pametni ljudi. Nemam ja problem sa tim jer kada dođe vreme da moramo da radimo zajedno, da popravljamo performanse na automobilu, i da radimo za tim, onda imamo korektan poslovni odnos. Ali nije baš da bih išao na odmor zajedno sa njim, imam ja dovoljno prijatelja…“

Rićiardo je sa druge strane, na Vernjeove iskrene reči odgovorio:“Nikada se nije desila situacija da se mi nešto svađamo žestoko i nikada nije došlo do toga da mi postanemo neprijatelji, jednostavno smo se razišli kao rivali, svako vuče na svoju stranu. Verujem da je takva situacija i u drugim timovima. Svako od nas radi na svoj način. Mislim da kada ste direktni rival sa nekim, želiš da imaš svoj sopstveni prostor. Iskreno, bilo bi jako teško da budeš sa nekim pravi prijatelj, jer na kraju dana, mi se možda borimo za isti cilj, ali svako na svoj način. Mislim da je dobro da držimo distancu. Veoma smo kompetitivni i tako treba i da ostane…“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter