1
Ostali sportovi

Nezaustavljivi!

Objavljeno: 26.02.13 u 09:42

Hosa Cikago

Čikago Blekhoksi uvećali su niz utakmica sa osvojenim makar bodom na 19, odnosno oni su ove sezone idalje neporaženi u regularnom vremenu. Oni su svoj niz nastavili na svom ledu u Junajted centru, a savaldali su posle produžetka nezgodne Edmonton Ojlerse sa 3:2.

Iako su Ojlersi dva puta imali prednost na ovoj utakmici, Blekhoksi su našli način da izbore produžetak u kome su još jednom pokazali da su nemilosrdni.

Već u 5. minutu prve trećine Džef Petri dovodi Edmonton u vođstvo, ali samo minut kasnije Patrik Kejn koristi igrača više na ledu i donosi Hoksima izjednačenje.

 

Novu prednost Ojlersima donosi u 15. minutu druge trećine Nail Jakupov takođe u situaciji sa igračem više, ipak u ranoj fazi poslednjeg perioda Viktor Stalberg u 3. minutu koristi gužvu ispred gola Hababaulina za 2:2 što je bio rezultat regularnog toka utakmice, a onda je u drugom minutu produžetka usledila egzekucija Marijana Hose za 3:2 i novu pobedu Blekhoksa.

Rezultati:
Toronto – Filadelfija 4:2
Montreal – Otava 1:2 penali
Dalas – Nešvil 2:3 produžetak
Edmonton – Čikago 2:3 produžetak
Anahajm – Los Anđeles 2:5

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Nezaustavljivi! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello. Very cool blog!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am happy to locate numerous useful info here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter