1
Auto Moto

Rajkonen i Pik

Objavljeno: 25.02.13 u 15:57

Kimi-Raikkonen

Vozač  Lotusa Kimi Rajkonen i Katerhama Čarls Pik, učestvovali su na ledenoj trci u Moskvi prošlog vikenda. Godišnje okupljanje vozača u Ruskoj prestonici, nosi ime „Race of Stars“ sakupilo je pored dva vozača F1 i mnoga druga zvučna imena iz sveta auto sporta.

Rivali u F1 počeli su trku sa modifikovanim Reno Daster mašinama u nedelju, u kojima je finac prikazao svoj raskošni reli talenat. Obojica su se borila sa vozačem iz Touring Car serije Kirilom Ladiginom, koji je i ukupni pobednik celog takmičenja nakon diskvalifikacije Dmitrija Bragina…

Rajkonen i Pik će ponovo biti u akciju na stazi Katalunja, kasnije ove nedelje od 28. februara do 3. marta, će biti održani poslednji testovi pred početak sezone F1 u Australiji.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Rajkonen i Pik | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello. Very cool blog!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am happy to locate numerous useful info here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter