0
Odbojka

Kakve veze Miha i Adem imaju sa odbojkom?

Objavljeno: 24.02.13 u 10:46

ok novi pazar - ok crvena zvezda

Prvi polufinalni duel finala Kupa Srbije u odbojci za seniore u kome su se sastali organizaotr turnira Novi Pazar junior i Crvena zvezda, počeo je intoniranjem himne Republike Srbije. Istog časa velika većina u dvorani „Pendik“ počela je da zviždi.

Ovaj incident pokušao je da objasni predsednik OK Novi Pazar Ismail Dupljak koji je rekao da je to bio odgovor selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Siniši Mihajloviću koji je suspendovao Adema Ljajića jer nije hteo da peva himnu „Bože pravde“.

„U Hali Pendik se nije zviždalo himni Republike Srbije, već je to jednostavno bio odgovor Siniši Mihajloviću. Naši navijači su čak nakon intoniranja skandirali ime Adema Ljajića i davali punu podršku našem klubu. Koristim priliku da se zahvalim i Ekstremima i Torcidi Sandžak i Ultra Azuru, koji su celo vreme navijali izuzetno fer i korektno. Na žalost, jedan deo medija je pokušao da pokvari spektakl i istorijski događaj u Novom Pazaru. Na njihovu žalost, to im nije uspelo, jer svi koji su bili u dvorani jasno su mogli zaključiti da zvižduci nisu upućeni državnoj himni, već Siniši Mihajloviću“, izjavio je Dupljak.

Predsednik Novog Pazara je dodao da su grad i klub dobili pohvale od Odbojkaškog saveza Srbije za odličnu organizaciju završnog turnira Kupa Srbije.

„Dobili smo najviše ocene od ljudi koji su sa nama bili uključeni u organizaciju. Oni znaju šta je ovaj sportski događaj i a najbolje se videlo i u dvorani da je sve proteklo u najboljem redu“, zaključio je Dupljak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter