1
TimeOut

Nađ mi pretio ubistvom

Objavljeno: 23.02.13 u 12:38

Albert Nađ

Albert Nađ, nekada najmlađi kapiten u istoriji Partizana, pa onda vršilac dužnosti sportskog direktora, pa onda koordinator za sposrta pitanja i član UO crno-belih susreće se s ozbiljnim optužba.

Njega je bivša devojka Jelena Stevanović ga je u izjavi za list Kurir optužila da ju je tukao, davio, maltretirao psihički fizički, pokušao da siluje i na kraju pretio ubistvom.

Ni malo naivne optužbe.

„Vezu smo započeli u februaru 2011. godine i trajala je do oktobra 2012. Nakon samo tri meseca zabavljanja počeli smo da živimo zajedno u stanu na Novom Beogradu. On je insistirao na zajedničkom životu.

Ubrzo je počeo da mi priča kako želi da se oženi mnome, da hoće zajedničku decu. Međutim, nakon godinu dana čovek se potpuno promenio.

Tortura je trajala skoro svaki dan po dva sata. Dođem iz grada, a on s vrata krene da me baca i čupa za kosu. Baci me na krevet, skoči na mene i davi me jastukom! Tri puta sam završila u bolnici zbog stresa.

Jednom sam ispričala lekarima šta mi je dečko uradio, a oni su mi rekli da odmah sve prijavim policiji jer je to pokušaj ubistva.

U jednom periodu mi je branio da jedem! Kaže mi da je to on kupio i da ne mogu da uzmem iz frižidera.

Pored toga što sam se plašila za sebe, bilo me je veoma strah za moje, koji žive u Topoli, jer mi je stalno pričao da će i njih ubiti. Jednom sam smogla snage i prijavila ga…

Bili smo u restoranu u kraju u kom smo živeli. Ručali smo, a on mi je iz čista mira zabio viljušku u ruku i pljunuo u tanjir.

Jednom je hteo da me siluje! Nisam htela da spavam s njim jer nisam imala želju, a on mi je na silu raširio noge i pokušao da uđe u mene… Ma strašno, samo kad se setim toga“, rekla je Jelena Stevanović.

Nađ s druge strane, nije želeo da komentariše ove navode, već je kratko poručo:

„Zaista nemam šta da pričam o glupostima!“

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter