1
Odbojka

Podraščanin najbolji

Objavljeno: 21.02.13 u 14:21

marko-podrascanin

Odbojkaški reprezentativac Srbije, Marko Podraščanin, proglašen je za najboljeg blokera na svetu u 2012. godini u izboru posetilaca renomiranog odbojkaškog  sajta www.volleyball.it.

Podraščanin je ukupno osvojio 2.355 glasova. U osmini finala, Podraščanin je bio bolji od Simona Robertalndija iz Kube (391 – 236 u glasovima), zatim u četvrtfinalu od Luiđija Mastranđela iz Italije (472 – 333), a u polufinalu od Dmitrija Muserskog iz Rusije (645 – 425). U finalu, Marko Podraščanin je osvojio 847 glasova, a Emanuele Birareli iz Italije 831 glas.

U konkurenciji tehničara, Bruno Rezende iz Brazila trijumfovao je ispred sunarodnika Rafaela Vijere De Oliveire. Najbolji korektor je Cvetan Sokolov iz Bugarske, ispred Igora Omrčena iz Hrvatske, najbolji smečer je Matej Kazijski iz Bugarske, ispred Ivana Zajceva iz Italije. U konkurneciji libera, na prvom mestu je Iber Eno iz Francuske, a drugi je Andrea Bari iz Italije.

Radostin Stojčev iz Bugarske, proglašen je za najboljeg trenera, ispred Alberta Đulijanija iz Italije.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Podraščanin najbolji | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Wow! Thank you! I continuously wanted to write on my site something like that. Can I take a fragment of your post to my blog?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter