0
Auto Moto

Mercedes napreduje

Objavljeno: 21.02.13 u 23:52

Lewis Hamilton

Luis Hamilton, novopečeni član Mercedesovog fabričkog F1 tima, kaže da je u odnosu na prethodni test na Herezu, napravljen iskorak. Britanac se vratio u kokpit W04 bolida i napravio 121 krug na stazi, što je u sredu bio najveći broj, pritom postavivši četvrto vreme. Bivši šampion kaže da njegov tim ne gleda uopšte šta drugi rade, već da su fokusirani samo na sebe i da mu je drago što napreduju.

„Mi se fokusiramo na nas same i spremamo se za prvu trku. Sve ide kako treba i u dobrom smeru. Na poslednjem testu, gume se nisu ponašale tako dobro, pa samim tim ni auto ali ovde je mnogo bolja situacija“ – rekao je Englez.

Hamilton nije želeo da se izjašnjava o ciljevima Mercedesa za narednu sezonu, ali je napomenuo da je oduševljen kako tim napreduje.

„Veoma je ohrabrujuće videti količinu posla koju momci obavljaju i atmosferu u kojoj rade, jer su svi maksimalno posvećeni. Imam sjajnu grupu ljudi iza sebe, i siguran sam da su dobro radili i pre nego što sam se ja pojavio, ali ovo kako sada rade je fantastično i iskreno se nadam da će sav taj trud dati pozitivne rezultate.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter