1
TimeOut

Pistorijus zvanično optužen

Objavljeno: 19.02.13 u 12:57

Oscar Pistorius

Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus pojavio se danas po drugi put pred sudom, pod optužbom da je sa predumišljajem u četvrtak ubio svoju devojku Rivu Stenpkamp, javlja agencija Tanjug.

Javni tužilac Geri Nel rekao je sudu da je Pistorijus tog dana ustao iz kreveta, stavio na noge proteze, prešao sedam metara od spavaće sobe do kupatila i tu sa nekoliko hitaca ubio Rivu Stemkamp.

Nel je dodao da su vrata od kupatila naknadno provaljena. „Sve je bilo isplanirano. Zašto bi se provalnik zaključavao u kupatilu?“, zapitao je Nel.

Branilac Pistorijusa Beri Ru ostao je pri tvrdnji da je njegov klijent slučajno ubio devojku, misleći od nje da je provalnik. „Tvrdimo da se čak ne radi ni o ubistvu“, rekao je Ru.

On je zatražio od suda da Pistorijus bude uz kauciju pušten da se brani sa slobode.

Dok se odvijalo saslušanje Pistorijusu, telo ubijene Rive Stenkamp preneto je u crkvu u Port Elizabet.

Majka ubijene devojke Džin Stenkamp rekla je da porodica traži odgovore. „Zašto se to desilo mojoj maloj devojčici? Zašto je to uradio?“, upitala se nesrećna majka u intervjuu koji je objavio „Tajms“.

Tridesetogodišnja Riva Stenkamp ubijena je u četvrtak, u Pistorijusovoj kući u predgrađu Preorije, sa četiri hica u glavu i jednim u ruku.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Pistorijus zvanično optužen | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.
    uMwAlaq

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter