2
Ostali sportovi

Gasi se Radnički

Objavljeno: 19.02.13 u 12:26

Svetlana Kitić

Nekada su igračice Radničkog bile strah i trepet u celoj Evropi, a sada nemaju ni elementarne uslove za rad. Finanijska kriza ih je prosto okovala i jedva sastavljaju kraj s krajem.

Kako stvari trenutno stoje neće još dugo moći tako, pa je scenario gašenja kluba veoma izvestan.

Na čelu trostrukog šampiona Evrope se nalazi Svetlana Kitić, zvanično najbolja rukometašica sveta svih vremena, koja nije optimista.

„Klub će najverovatnije morati da se isključi iz Prve savezne lige Srbije jer nemamo sredstava za nastavak takmičenja.

Radnički već dugo opstaje zahvaljujući maksimalnom trudu koji ulažem, ali uz minimalnu pomoć koju dobijamo od države i grada mislim da dalje ne možemo.

Trebalo bi da razgovaram s devojkama ovih dana. Klub jedva sastavlja kraj s krajem i one ne primaju platu već dugo. Ako budu pristale da nastave, završićemo dostojanstveno ovo takmičenje.

Strašno je to što nikoga ne zanima sudbina šampiona, a država i grad više brinu o drugim klubovima po Srbiji nego o nama. Imamo nesreću što se nalazimo u Beogradu, verujem da bismo imali veću pomoć da smo negde drugde“, kaže Kitićeva, a prenosi Kurir.

0
0

2 Komentara

  1. Strasno je sto njima i nisu potrebna velika sredstva za rad, jedna gradska firma da im je sponzor i bilo bi dovoljno…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter