0
Ostali sportovi

Zadovoljni postignutim

Objavljeno: 17.02.13 u 12:03

partizan rukomet

Iako im je ostala još jedna utakmica do kraja u Ligi šampiona, račun kada su u pitanju crno – beli rukometaši može da se svodi. Jedna pobeda i iz osam odigranih utakmica za neke i nije neki uspeh, ali za direktora Partizana Aleksandra Blagojevića on predstavlja pravi podvig.

„Želimo na pravi način da se oprostimo od takmičenja, da ostavimo što bolji utisak. Veoma sam zadovoljan, jer smo napravili pomak u odnosu na prošlu sezonu. Ne mislim samo zbog osvajanja prvih bodova, već zbog igre i napora koji smo uložili. Ne bih menjao svoje igrače ni za zvezde iz Hamburga! Mi nismo ni Kil ni Barselona da možemo da kupujemo igrače, niti želimo to da radimo. Cene nas i ostali strani klubovi i čude se kako uspevamo da putujemo i igramo sa virtuelnim budžetom“, rekao je Blagojević.

Sledećeg vikenda u španskom Leonu srpski prvak će imati poslednju priliku da napravi još jedno iznenađenje protiv Ademara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter