0
Auto Moto

Haime Alguersuari smoren

Objavljeno: 17.02.13 u 13:44

Jaime-Alguersuari

Haime Alguersuari ostaje posvećen pronalaženju mesta u F1, uprkos tome što je gotovo izgubio mogućnost da u 2013. bude u prvoj postavi nekog tima. Bivši vozač Toro Roso tima je trebalo da se nađe u Fors Indiji, ali se ispostavilo da neće biti tako i njegove nade su pale u vodu.

”Nikada nisam ni sanjao da ću posle neshvatljive odluke Red Bula da ne računa na mene u 2012. godini, iako sam napravio svoju najbolju sezonu u 2011-oj, ostati bez mesta u 2013. godini. Bio sam gotovo siguran prošle sezone da će mi mesto biti osigurano u nekom od boljih timova koji regularno uzima bodove. Tako mi je rečeno i ja sam verovao u to, i zbog toga sam odbio mnoge druge mogućnosti u nekim drugim šampionatima. F1 je postala klasična aukcija!”

Alguersuari je takođe bio ozbiljan kandidat za DTM šampionat ali je to mesto otišlo Timo Gloku, pa jedino što mu preostaje je da vozi za Pireli i testira gume, čekajući svoju šansu 2014. godine.

“Da li je moja karijera sa 22. godine gotova u F1? Uprkos svemu, ne verujem! Nastaviću da budem aktivan u F1 sa Pirelijem, i napraviću više kilometara na stazi od bilo kog aktuelnog trećeg vozača tima F1. Znam koliko imam godina, znam šta sam do sada uradio na stazi i ubeđen sam da zaslužujem pobednički bolid F1, i nastaviću da se borim za to…”

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter