0
Auto Moto

Šesto mesto

Objavljeno: 16.02.13 u 23:40

tororoso-str8

Tehnički direktor Toro Roso tima Džejms Kej veruje da bi tim mogao da se bori za šesto mesto u plasmanu konstruktora, iako nad time stoji veliki upitnik.

Šef tima Franc Tost kaže da je tokom lansiranja novog STR8 automobila i rečeno da tim iz Faence želi šesto mesto na kraju 2013. godine, iako su prošle godine uspeli da sakupe svega 26 poena i osvoje deveto mesto.

Džejms Kej shvata da je šesto mesto velika ambicija, ali da se oni nadaju da će sa novim bolidom biti u stanju da budu konkurentniji.

„Mislim da sam video dve pozitivne stvari u ovom timu. Jedno je ambicija da se to postigne, jer mislim da niko nije bio zadovoljan devetom pozicijom u šampionatu. Drugo, mislim da veličina tima i potencijal koji posedujemo, i koji još nadograđujemo, mogu da odigraju ključnu ulogu. Ako uspemo da se umešamo momcima koji su prošle godine bili ispred nas u bodove, ne vidim zašto ne bi uspeli da ih prestignemo. Ponekada je sjajno kada imate visoke ciljeve, jer da ih nema, teško bi ih i ostvarili…“ – izjavio je Kej koji je prešao u Toro Roso iz Zaubera prošle godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter