0
Ostali sportovi

Radnički slavio u derbiju

Objavljeno: 16.02.13 u 21:56

partizan-radnicki

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog savladali su  Partizan na Banjici sa 11:7 (4:2, 3:1, 4:3, 0:1) u meču 13. kola Prvenstva Srbije.

Daleko iskusnija ekipa iz Kragujevca već od starta meča nametnula je svoj ritam igre pa je posle prve četvrtine imala dva gola viška, da bi na poluvreme otišla sa čak +4 (7:3). Oslabljeni mladi tim Partizana davao je sve od sebe da uhvati priključak, ali od toga nije bilo ništa pošto je Radnički rutinski uspeo da sačuva stečenu prednost.

Najefikasniji akter meča bio je Filip Filipović koji je postigao tri gola.

U ranije odigranim mečevima 13. kola Crvena zvezda je u gostima savladala Singidunum sa 16:4Beograd je kao domaćin poražen od Banjice sa 7:10, a Vojvodina je bila bolja od ŽAK-a 13:7.

Radnički i Crvena zvezda su skupili po 33 boda s tim da Kragujevčani imaju odigran meč više, dok je Partizan na trećem mestu sa 24 poena. Za poslednje mesto u plej-ofu do kraja ligaškog dela takmičenja boriće se Vojvodina i Banjica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter