0
Auto Moto

Tim Marusje zadovoljan

Objavljeno: 15.02.13 u 10:15

Max Chilton

Maks Čilton i Luiz Racija su ostavili sasvim dobar utisak na tim Marusje do sada, bez obzira na to što su obojica novajlije u F1, a glavni inženjer tima, Dejv Grinvud je izjavio:“Dobili smo od njih sve što smo tražili“

Maks Čilton je trebalo da vozi sa Timom Glokom u Marusji, ali zbog finansijskih neslaganja, Glok je pokupio prnje i prešao u DTM takmičenje, što je Raciji otvorilo vrata da se ustoliči u timu i krene sa testovima nove šasije MR02.

„I Luiz i Maks su bili dobri na prvim testovima, i odradili su ono što smo od njih tražili u njihovom prvom testu u automobilu. Nije im sigurno bilo lako jer im je prvi vikend u F1, jer smo morali da rešavamo neke probleme na bolidima, što im verovatno nije dozvolilo da uđu u ritam.

Uprkos svemu, obojica su se dobro snašla, usredsredili su se i na onaj inženjerski deo i njihovo mišljenje nam je pomoglo da poboljšamo neke stvari. Herez je bio dobra osnova za nastavak koji će uskoro doći u Barseloni, i sigurni smo da su obojica dorasli izazovu.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter