1
Auto Moto

Pedroza impresioniran

Objavljeno: 13.02.13 u 23:31

markez-pedrosa

Deni Pedroza kaže da mu je bilo potrebno svega dve ili tri krivine da vidi kakvog je kova Mark Markez koji ulazi u svoju prvu sezonu u MOTO GP šampionatu. Već na prvim testovima na Sepangu, pokazao je da ne zaostaje gotovo uopšte za najboljim vozačima, koji imaju višegodišnje iskustvo u najjačoj klasi.

Iz dana u dan, i vremena su mu bivala sve bolja, a veoma lako se nosio i sa Denijem Pedrozom koji je postavljao neka od najboljih vremena na ovoj stazi. Pedroza kaže da je gotovo odmah video da je Markez vrhunski vozač.

„Nismo mnogo vremena proveli zajedno na stazi, sreli smo se svega u dve ili tri krivine, ali njegov stil je stvarno impresivan. Sjajno prolazi kroz krivine, i svlači se do zemlje veoma lako, i postiže sjajna vremena. Kada je bio na istoj ovoj stazi u novembru, takođe je postizao dobre rezultate“ – rekao je Pedroza.

Markez je napravio treće vreme na Sepangu već  drugog dana, a ispred njega su bili samo Lorenco i Pedroza. Imao je i jednu malu nezgodu kada je sleteo sa motora na šljunak poslednjeg dana treninga, što je Valentina Rosija dovelo na treću poziciju, ali je na kraju i on morao da pohvali Markeza.

„Svi su bili na veoma visokom nivou, Pedroza i Lorenco su izuzetno brzi, a Markez je neverovatan!“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Pedroza impresioniran | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Wow, amazing weblog layout! How long have you been blogging for? you made running a blog look easy. The whole look of your web site is fantastic, as well as the content!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter