0
Auto Moto

Pastor bi da pobeđuje

Objavljeno: 13.02.13 u 20:40

maldonado-pastor

Pastor Maldonado je ubeđen da će njegov tim Vilijams, biti u stanju da pomrsi konce mnogima u F1, a mladi momak iz Venecuele se nada da će biti u prilici da svom imenu pridoda još poneku pobedu tokom sezone.

„Veoma smo blizu najbržim timovima.  Teško je biti precizan u predviđanjima za narednu sezonu, jer nikada nisi siguran šta drugi rade, ali ako uporedimo ono što smo uradili prošle godine, i ono što radimo pred nastupajuću sezonu, imamo veliki potencijal i sigurni smo u ono što radimo.

Poslednje dve godine smo uložili ogroman trud i sada moramo da konkretizujemo naš potencijal. Pobedili smo na jednoj trci prošle godine, i nadam se da ćemo i ove makar ponoviti taj uspeh. Biće veoma teško, jer promene na automobilima neće biti velike, ali mnogo smo toga sada uložili kako bi bili kompetitivniji ove sezone. Takođe, ja imam više iskustva, i nadam se boljoj sezoni“ – izjavio je pobednik prošlogodišnjeg GP Španije sa Vilijamsom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter