0
Auto Moto

Žul Bjanki

Objavljeno: 10.02.13 u 16:31

Motor Racing - Formula One World Championship - F1 Testing - Day 2 - Magny Cours - France

Žul Bjanki veruje da je pokazao dovoljno da bude u sedištu Fors Indije u 2013. godini, ali odluka u timu još uvek nije doneta, ko će biti kolega Polu di Resti, jer se za mesto bori i Adrian Sutil. Bjanki je testirao za Fors Indiju na Herezu u petak i postigao je drugo vreme, iza Rajkonena. Francuz je priznao da je možda i bilo nekih sumnji u njega, ali da posle obavljenih testova toga više ne bi trebalo da bude.

„Mislim da su me sada bolje upoznali. Istina je da u petak posle prvih testova nisam pokazao najbolje rezultate. Posle Manji-Kura sam bio mnogo bolji, jer sam im tamo pokazao da sam brz, a to sam kasnije dokazao i ovde. Veoma sam zadovoljan, ali nije sve u mojim rukama. Ja sam samo dao sve od sebe dok sam bio na stazi, i to je to“ – rekao je Bjanki.

Jedan od čelnika tima Fors Indija, Bob Fernlej je izjavio da je Bjanki trebalo da bude rezerva i ove godine, ali da je odlazak Nika Hilkenberga u Zauber pomešao karte. Ipak, kakvi god planovi bili, Bjanki je dokazao da je spreman da se takmiči, i nada se da će više informacija o svemu moći da bude objavljeno posle drugog testa u Barseloni.

„Osećam se spremnim, napravio sam pristojnu kilometražu u bolidu F1 i sada sam spreman da se borim u trci. Iako je možda plan bio da ostanem rezervni vozač još neko vreme, ja se već sada osećam spremnim da vozim u trci. Nadam se da će se u Barseloni odlučiti ko je drugi vozač“ – optimista je Francuz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter