0
Auto Moto

Rajkonen zadovoljan

Objavljeno: 09.02.13 u 12:34

kimi rajkonen

Ajsmen je zadovoljan činjenicom da je četvrtog i poslednjeg dana testova postavio najbolje vreme, ali i dalje čvrsto stoji na zemlji jer kaže da najbolje vreme u ovom trenutku ne znači skoro ništa.

Finac, koji je preuzeo volan u četvrtak, kaže da je zadovoljan napretkom koji je tim napravio. „Nismo ni prekidali sa radom, i napredak je očigledan.“ Rekao je Rajkonen, koji je obrnuo 83. kruga u petak.

“Na vrhu smo svih tabela na monitorima, ali to ne znači mnogo na testiranju. Naš fokus je bio na testiranju određenih delova automobila, ali sam uspeo i da nađem sjajan balans dok sam vozio. Naravno, postoji još mesta na kojima moramo da radimo, ali zato i radimo sve ove testove i treninge. Automobil ima snage, i čini nam se da smo na dobrom putu, sa svim našim poboljšanjima. Hajde da vidimo kako će biti u Barseloni.“

Rajkonen i njegov timski kolega Grosjean će ponovo biti u akciji na stazi u Barseloni kasnije tokom meseca, kada krene sledeći test od 19-22 februara…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter