0
Auto Moto

Luis Hamilton

Objavljeno: 09.02.13 u 18:27

Luis Hamilton

Luis Hamilton je rekao da je Mercedes tačno tamo gde je on očekivao da će da bude, posle prvog iskustva koje je stekao posle testova na Herezu. Prvi dan je bio kraći za Hamiltona, pošto je doživeo udes, ali je zato u utorak mogao da proba sve što je zamislio.

„Čini mi se da smo tačno na onom nivou na kome sam i očekivao da ćemo biti, i sve je onako kako sam se nadao da će biti. Momci su napravili sjajan posao dodavši daunfors na automobilu, jer su shvatili gde su bili i kuda, odnosno u kom pravcu želimo da idemo. Sada im treba pravac, potrebni smo im ja i Niko kako bi im objasnili šta nam je potrebno i u kom pravcu želimo da razvijamo automobil. Da li je to samo zadnji kraj, da li je to kompletan automobil, ležanje u krivini, sve to što je potrebno, i već smo počeli da radimo na tome“ – objasnio je bivši svetski šampion.

Hamilton je priznao da je imao utisak da automobil nema dovoljan „daunfors“, ali da veruje da će se to srediti.

„Imamo posla definitivno, ali nije u pitanju neka katastrofa. Mislim da automobil ima odličnu platformu, i dobru osnovu na kojoj treba da se poradi. Tražićemo još daunforsa, i nadamo se da će momci odraditi dobar posao..“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter