0
Tenis

Hantuhova prejaka za Bojanu

Objavljeno: 09.02.13 u 15:34

Bojana-Jovanovski

U prvom meču 1. kola četvrtfinalnog duela Fed Kupa Srbija – Slovačka, koji se igra u Nišu, Danijela Hantuhova je pobedom od 2:0 (7:5, 6:2) protiv Bojane Jovanovski donela prvi bod gošćama.

Srpska teniserka je odlično počela meč napravivši brejk već u prvom gemu kada je servirala Hantuhova. Međutim, usledio je ribrejk pa je sve do rezultata 5:5 vladao rezultatski egal. U 12. gemu Slovakinja pravi novi brejk što joj je ujedno donelo i set.

Razočarana ishodom prvog dela igre Jovanovski je potpuno pala na psihološkom planu na početku drugog seta pa je dozvolila Hantuhovoj da osvoji prva četiri gema. Usledilo je buđenje trećeg srpskog reketa, ali ispostavilo se suviše kasno pošto Slovakinja nije dozvoljavala Bojani da vrati makar jedan izgubljeni servis gem.

U drugom meču sastaće se Vesna Dolonc i Dominika Cibulkova, dok su u nedelju na programu preostala dva singl i jedan dubl meč.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter