0
Auto Moto

Ožije prži po snegu

Objavljeno: 08.02.13 u 21:22

VW Ogier

Sebastijan Ožije se očigledno uželeo relija, pošto je posle osam deonica u Švedskoj napravio razliku koja iznosi više od pola minuta u odnosu na rivale a sve to je postigao zahvaljujući činjenici da je na pet deonica postavio najbrže vreme.

Njegov najbliži rival sada je Sebastijan Leb, koji zaostaje 31,4 sekunde, iako je posle superspecijala imao 2,5 sekundi prednosti u odnosu na Ožijea. Treći u plasmanu je trenutno Jari Mati Latvala koji je bio sporiji od Ožijea 33.1 sekundu a od Leba, svega 1,7 sekundi. Na četvrtoj poziciji nalazi se Mads Ostberg sa Ford Fiestom, i on je poslednji vozač koji ima zaostatak manji od minuta.

Miko Hirvonen, vozač Citroena se već posle prve deonice izvrnuo sa staze, izgubivši prvo petnaest minuta, a potom i drugih deset minuta na drugoj deonici, što ga je izbacilo iz dalje borbe za visok plasman…

Rezultati posle osam deonica:

tabela

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter