1
Auto Moto

Grosjean se naložio

Objavljeno: 07.02.13 u 15:10

Grosjean

Romain Grosjean je ispunjen optimizmom posle dva uspešna dana na Herezu, a danas predaje volan Kimiju Rajkonenu koji će nastaviti testiranja. Uprkos malom neslaganju sa Pirelijevim gumama, Grosjean kaže da je sve vreme imao dobar osećaj u E21 šasiji a najbrže vreme posle drugog dana testova od 1:18.218, za 0.643 sekunde bolje od Batonovog najboljeg vremena to i pokazuje.

„Bio je to dobar dan. Sve smo uradili kako smo i planirali, i pokazali smo šta možemo“, objasnio je Grosjean koji je za dva dana obrnuo 149 krugova. „Što se mene tiče, ceo test je prošao dobro, što je sjajan uvod u ovu godinu. Imao sam sjajan osećaj u bolidu, i dobra je stvar kada napravite najbrže vreme.

Iako to stvarno ništa ne znači jer su u pitanju samo testovi, dobar je filing biti prvi. Koristili smo meke gume, srednje i tvrde i još uvek nismo 100% sigurni kakve su razlike, ali neke ideje imamo. Kimi će više raditi na ovom polju, tako da ćemo bolje razumeti sve o gumama pre nego što odemo u Barselonu na drugi predsezonski test. Nije lako razumeti kompletan automobil i gume baš odmah, ali mislim da smo na dobrom putu da pronađemo najbolja rešenja.“

Rajkonen će od danas preuzeti volan i testirati naredna dva dana na Herezu, gde će po prvi put raditi sa novim glavnim inženjerom Kjaron Pilbimom…

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Grosjean se naložio | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to act out out nigh this topic. You observation so some its near exhausting to present with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new stunting on a substance thats been shorthand about for period. Precise force, only zealous!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter