0
Auto Moto

Deni Pedroza

Objavljeno: 07.02.13 u 17:35

Dani Pedrosa

I posle drugog dana testova na Sepangu, Deni Pedroza je nastavio da postavlja najbolja vremena. Najbrži krug koji je okrenuo, bio je 2:00.549, što je bilo svega 19 hiljaditih delova sekunde brže od Horhea Lorenca. a dvojac je ponovo bio brži od Marka Markeza i Valentina Rosija.

Kao i prvog dana, vreme je bilo sparno, pa je svim vozačima bilo potrebno malo vremena da se priviknu na stazu i dobiju na brzini. Kal Kračlov je pored prve četvorke imao dobre testove, napravivši peto vreme, ispred sjajnog Štefana Bradla na svojoj Tech 3 mašini.

Alvaro Bautista je napravio sedmo vreme ispred Bredlija Smita, dok je Niki Hejden na Dukatiju uspeo da se pomeri za jedno mesto u odnosu na prethodni dan i završi sa devetim vremenom ispred Andree Dovicioza.

Vlaga koja je bila prisutna tokom celog dana se na kraju pretvorila u kišu koja je testove drugog dana skratila za sat vremena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter