0
Auto Moto

Marusja prikazala novi bolid

Objavljeno: 05.02.13 u 22:26

MR02

Marusja je prikazala svoj novi bolid među poslednjima, neposredno pre testova na Herezu jutros.  Automobil je dizajniran pod tehničkim vođstvom bivšeg Renoovog čoveka Peta Siimondsa, i u izradi je korišćen vazdušni tunel. Po prvi put u automobilu će se naći i KERS sistem, a a MR02 bi trebalo da ima bolje karakteristike od svog prethodnika, koji je zamalo promašio deseto mesto među konstruktorima prošle godine.

„Dolazimo na ove zimske testove sa veoma pozitivnim utiscima o onome što smo napravili sa MR02 i ono što nam predstoji je veoma važno poglavlje u razvoju kompletnog našeg tima.“  izjavio je direktor Marusjinog trkačkog tima Džon But. „Sigurni smo da je MR02 automobil koji je evoluirao a prednost će nam biti i KERS sistem.“

Maks Čilton je za sada jedini vozač Marusje, jer je tim nedavno raskinuo saradnju sa Timom Glokom iz finansijskih razloga. Za sada, Luiz Racia je vodeći kandidat za upražnjeno mesto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter