0
Auto Moto

Veber će se boriti za titulu

Objavljeno: 04.02.13 u 19:08

Mark Veber

Mark Veber je siguran da će on biti jedan od onih koji će se boriti za titulu među vozačima,  jer mu je obećana stoprocentna podrška od kompletnog Red Bul tima. Australijanac, koji će ponovo biti u timu sa trostrukim uzastopnim šampionom sveta Fetelom, vidi sezonu pred sobom kao svoju veliku šansu.

“Da, verujem da mogu da osvojim šampionat ove sezone, što mi na žalost do sada nije uspevalo.“ odgovorio je Veber na pitanje da li će imati snage da se bori za titulu naredne sezone.

„To mi je cilj i to je nešto sa čime se budim svako jutro i o čemu razmišljam. Radim na tome da uspem. Tim zna da mi je potrebna njihova puna podrška, i šampionat ne može da se dobije sa 90% podrške, potrebno je celih 100%. Ulazimo u 2013. godinu verujući u uspeh“

Veber je nedavno imao uspešnu operaciju noge, kojom je uklonio metalnu šipku, koju je zaradio posle loma noge na jednom mauntin bajk takmičenju, a prethodnu sezonu je završio na šestom mestu, sa 102 boda zaostatka za svojim klupskim kolegom Fetelom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter