1
Ostali sportovi

Sledeća stanica Skoplje

Objavljeno: 04.02.13 u 08:37

sp-lekic

Kapiten rukometne eprezentacije Srbije, Andrea Lekić, ući će u narednu sezonu kao igračica skopskog Vardara.

„Posle mnogo razmišljanja u proteklom periodu, donela sam odluku vezanu za nastavak moje karijere. Sledeće sezone ću nastupati za ŽRK Vardar iz Skoplja. Vizija, ozbiljnost i korektan odnos uprave kluba tokom pregovora, olakšali su mi donošenje odluke. Drago mi je što ću zajedno sa skupom veoma kvalitetnih igračica, biti deo jednog tako ambicioznog projekta. Za mene lično, takvo okruženje će svakako biti novi veliki izazov u karijeri i veoma mu se radujem. Želja uprave Vardara je da se makedonski ženski rukomet vrati na staze staze uspeha i nadam se da ćemo u tome zajedno uspeti“, rekla je Lekićeva i dodala:

„O planovima za sledeću sezonu pričaću više kada za to dođe vreme. Sada treba završiti započeto. Imam ogromnu želju i još veći motiv da sa saigračicama iz Đera ovu sezonu krunišem sa svim mogućim trofejima u našim rukama. Mislim da smo na pravom putu da to i ostvarimo“.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Sledeća stanica Skoplje | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Simply desire to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter