0
Ostali sportovi

Panterski skok

Objavljeno: 04.02.13 u 11:47

panters

Hokejaši Florida Pantersa savladali su na gostujućem ledu posle velikog preokreta Bafalo Sejbrse sa 4:3

Sejbrsi su znatno bolje otvorili utakmicu. Već u 3. minutu Tomas Vanek savlado je golmana gostiju. Pantersi su uzvratili pet minuta kasnije, a izjednačenje je doneo Šon Metajas. Na prvi odmor Sejbrsi odlaze sa golom prednosti pošto je u 14. minutu Kori Hodžson savladao Hozea Tiodora.

Sejbrsi nastavljaju u dobrom ritmu i na početku druge trećine i u 4. minutu Aleksandar Salcer udvostručio je prednost domaćih.

U tom trenutku sudeći po igri na ledu i činjenici da su Pantersi praktično bili na petama izgledalo je da Sejbrsi imaju kapital koji će teško ispustiti, međutim gostujući hokejaši našli su snagu i znanje da stignu do preokreta.

Prvo je u 11. minutu drugog perioda Džordž Peros smanjio prednost Sejbrsa, da bi pred sam kraj trećine Piter Mauler izjednačio na 3:3.

To ipak nije bilo sve od Pantersa, jer su oni sredinom poslednje trećine iskoristili igrača više i golom Brajana Kembela stigli do pobede od 4:3

Za kraj smo vam pripremili deset najboljih bodičeka protekle sedmice.

Rezultati:

Pitsburg – Vašington 6:3

Otava – Montreal 1:2

Florida – Bafalo 4:3

Nju Džersi – Njujork Ajlanders 3:0

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter