0
Američki fudbal

Harbou krivi sudije

Objavljeno: 04.02.13 u 22:17

harbou džim

San Francisko Fortinajnersi po prvi put u istoriji izgubili su Suboperboul. Čast da im nanesu prvi poraz u velikom finalu imali su Baltimor Rejvnsi, ali prema rečima trenera 49ki Džima Harboua to su ućinili uz veliku pomoć sudija.

Harbou pre svega misli na trenutak pri rezultatu 34:29 za Rejvnse kada su na oko dva minuta pre kraja meča Fortinajnersi igrali četvrti daun za gol, ali dodavanje Kepernika nije uspeo da uhvati Majkl Krebtri koji je po mišljenju trenera San Fracniska bio fauliran.

“Kod mene ne postoji sumnja da je to bio pas interfirens, a potom i holding na Majklu. Mislim da je to bilo očigledno ali oni (sudije) to nisu tako videli” rekao je Harbou.

Snimak koji vam pokazujemo sasvim nedvosmisleno pokazuje da je trener 49ki bio u pravu. Dakle sudije greše svuda čak i na najvećim utakmicama, samo je pitanje zašto, odnosno da li je stvar namere ili pogrešne procene.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter