VJM06

Povezane vesti

Sahara Fors Indija je predstavila bolid na Silverstonu, koji nosi ime VJM06, i sa kojim planira da se bori za podijume u 2103. godini. Zajedno sa prezentacijom, na kojoj je od vozača bio samo Pol di Resta, tim Fors Indije je objavio da on neće biti usamljen u timu.

Iako je bilo hladno vreme sa povremenim kapima kiše, Di Resta i Bob Fernlej su skinuli pokrivač sa novog modela koji je mogao da se prati i online, posredstvom njihovog sajta. Automobil, koji više nema stepenasti nos, je potom upaljen, a Di Resta je napravio i nekoliko krugova u njemu sa gumama za kišu.

“Predstavljanje novog automobila koji smo u potpunosti sami završili, za nas donosi veliko uzbuđenje.” Izjavio je Di Resta. “Pratio sam razvoj bolida već u vazdušnom tunelu, i oduševio sam se, sve izgleda brzo i agresivno. Sada sam jako nestrpljiv ga izađem na stazu i osetim razliku između ovog i prethodnog modela, a isto tako i da vidimo gde smo u odnosu na ostale. Nakon zime, osećam se svežije i spreman da se vratim na posao”

Fors Indija još uvek nije objavila identitet drugog vozača, ali se očekuje da to bude objavljeno pre drugog zimskog testa na stazi u Katalunji.”