0
Auto Moto

Van der Garde

Objavljeno: 02.02.13 u 10:55

Giedo van der Garde

F1 tim Katerham i zvanično je potvrdio da će Giedo van der Garde, rezervni vozač iz prošle godine biti unapređen i da će zajedno sa Čarlsom Pikom činiti prvu postavu Katerhama. Ova potvrda je sjajna vest za 27. godišnjeg momka koji se sa Katerhamom takmičio u GP2 seriji gde je osvojio šest podijuma i dve pobede.

Van der Garde je naravno bio oduševljen činjenicom da će narednu sezonu provesti u sedištu bolida F1:“Znam da sam u potpunosti spreman da napravim ovaj iskorak i da napokon uđem u takmičenje, jer to je kruna svega onoga što sam uradio u karijeri, pogotovu prethodne godine, sa ovim timom.“ Objasnio je Van der Garde.

„Tokom prošle godine, bio sam u prilici da se u potpunosti integrišem u tim, kako kroz treninge petkom, tako i kroz vožnju na mnogim stazama koje su za mene bile potpuno nove kao rezervni vozač. Sada mogu da učim dalje u takmičenju koje je najviša stepenica motosporta i da pokažem da sam u potpunosti spreman da ispunim očekivanja. Jedva čekam da počne…“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter