0
Odbojka

Anja Spasojević bez kluba

Objavljeno: 31.01.13 u 22:23

Anja

Ženski italijanski odbojkaški klub od pre 7 dana više ne postoji. Ekonomska kriza tako je odnela još jednu sportsku žrtvu, a slike sa poslednje utakmice ovog tima obišle su Evropu.

Na njima je između ostalih i Anja Spasojević koja je sada ostala bez kluba. Finansijski problem Modene traju već duži vremenski period, ali početkom godine bilo je naznaka da će stvari krenuti na bolje.

Međutim ispostavilo se da je rukovodstvo klubo zapravo  lažnim obećanjima držalo igrače na okupu, a onda su stvari došle na videlo.

Agonija Modene svoj vrhunac je doživela u revanšu osmine finala Čelendž kupa protiv Bešiktaša, kada su igrači italijanksog kluba igrale znajuči da moraju da izgube.

“Dobile smo meč rezultatom 3:1, a onda u taj breku znale da moramo da izgubimo. Tako nam je bilo naloženo. Imale smo na dlanu prolaz u četvrtfinale, ali šta to vredi kad se klub gasi. Dok smo dobijale setove, ljudi su prilazili klupi i pitali nas „da li vi znate da morate da izgubite meč”… Znale smo i izdržale smo do kraja, pokazale naš ponos, koliko vredimo. A bilo je strašno. Onda su nas emocije nadvladale. Nisam ni ja izdržala, plakala sam…” rekla je Anja za Sportski žurnal,

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter