0
Košarka

Seltiksi bez Ronda srušili Majami

Objavljeno: 27.01.13 u 23:15

Boston majami

Večeras se u „TD Gardenu“ moga videti verovatno najbolji NBA meč od početka sezone. Seltiksi su uspeli da pobede Majami Hit prekinuvši njihov niz od 4 vezane pobede.

Tokom celog meča se igralo u serijama i naletima timova, a u poslednji minut se ušlo sa prednošću Bostona. LeBron Džejms je preuzeo odgovornost i šutem za tri doneo svom timu produžetke 87:87.

Delovalo je da će Majami da dobije meč pošto je Džejms bio nezaustavljiv i doveo je svoj tim na +5 ali ipak Grin i Garnet nisu da se gosti odlepe. Tako da se ušlo u drugi protućetak gde je Pol Pirs rešio da je bilo dosta zezanja. Doneo je svom timu ključnu prednost a Batije je promašio nemoguć šut za pobedu u poslednjoj sekundi pa su se Seltiksi dokopali 21 pobede.

Najbolji poedinac meča je definitivno bio Lebron Džejms sa 34 poena, uz 16 skokova i sedam asistencija. Prvi put posle trejda, u Boston je došao Rej Alen i dao je bivšem klubu 21 poen i dobio salvu zvižduka.

Kod pobednika Pol Pirs je tripl dablom podsetio na svoju formu iz prošlih sezona, on je imao 17 poena, 13 skokova i 10 asistencija. Najefikasniji je kod Seltiksa bio Garnet sa 24 poena i 11 skokova.

Seltiksi i pored ove pobede i dalje imaju negativan skor(21-23), ali ono što može da raduje je da su i pored povrede Ronda koji neće igrati do kraja sezone, savladali šampiona.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter