1
Ostali sportovi

Andrea napušta Đer

Objavljeno: 27.01.13 u 10:20

Serbia's Lekic scores against Macedonia during handball match in Skopje

Kapiten rukometne reprezentacije Srbije, Andrea Lekić, neće produžiti ugovor sa jednim od najboljih evropskih klubova i finalistom Lige šampiona u prošloj sezoni, mađarskim Đerom.

Andrea je potvrdila da odlazi iz Mađarske na kraju sezone, ali i najavila da će do poslednjeg minuta na svakoj utakmici dati sve od sebe za ispunjenje klupskih ciljeva.

„Poslednjih nekoliko nedelja sam mnogo razmišljala gde ću nastaviti karijeru i donela odluku da na kraju sezone odem iz Đera koji je vrhunski klub i koji ima sve što je potrebno jednom profesionalcu, sa sjajnim navijačima i dobro organizovanim klupskim strukturama. Isto tako, struktura ekipe je takva da za godinu i po dana praktično nisam imala priliku da igram na svojoj matičnoj poziciji. To je situacija koju nikada nisam u potpunosti prihvatila i smatram da je za moj dalji napredak bitno da dobijem više prostora za igru u ulozi u kojoj se osećam najbolje i u kojoj pružam najviše“, kazala je Lekićeva i nastavila:

„Ipak, odlazak je za sada daleko, sezona nije gotova. Tek smo na polovini i tek nam predstoje najvažnije utakmice. Moje misli su zato isključivo fokusirane na davanje maksimalnog doprinosa u ostvarivanju ciljeva kluba, a to je na prvom mestu osvajanje Lige šampiona. Želim da taj san dosanjam u dresu Đera“.

Ime kluba u kome će najbolji srednji bek nedavnog šampionata Evrope nastaviti karijeru biće uskoro poznato.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Andrea napuÅ¡ta Đer | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to act out out nigh this topic. You observation so some its near exhausting to present with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new stunting on a substance thats been shorthand about for period. Precise force, only zealous!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter