1
Extreme

Stravičan pad Helgasona

Objavljeno: 26.01.13 u 19:41

Helgason

Haldor Helgason, islandski snoubord takmičar koji učestvuje na Vinter X igrama koje se održavajau u američkom Aspenu toživeo je težak pad.

On je u toku Big Er takmičenja pokušao da izvede skok od oko 25 metara sa trostrukim bekflipom ali je loše procenio distancu i nije uspeo da završi okret pre nego što se našao na stazi.

Prva pomoć odmah je Helgasonu ukazala pomoć, a on je prebačen u bolnicu u Aspenu gde mu je konstatovan potres mozga.

Inače X Games se održavaju svake godine i podljene su na zimske i letnje. Zimske igre se sastoje iz takmičenja u snoubordu, skijanju i vožnji motornih sanki, dok su tokom leta zastupljenje discipline u skejtbordu,  surfingu, BMX-u i moto krosu.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Stravičan pad Helgasona | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m happy to find so much useful info here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter