0
Auto Moto

Lotus E21

Objavljeno: 24.01.13 u 08:40

lotus

Lotus je objavio da će otkriti svoj novi model za sezonu 2013, u ponedeljak, 28. januara, a biće i onlajn prenosa ceremonije. Novi E21 će biti predstavljen tačno nedelju dana pre početka prvih zimskih testova na Herezu, a skidanju pokrivača sa bolida će prisustvovati Kimi Rajkonen i Romain Grosjean.

Prethodnu sezonu, Lotus je završio na četvrtoj poziciji u šampionatu konstruktora, sa upisanom jednom pobedom Kimija Rajkonena na stazi u Abu Dabiju, dok je Grosjean obeležio sezonu sa par incidenata u prvim krugovima trka, zbog čega je i kažnjen jednom trkom van staze, ali je u nekoliko navrata dokazao i da može da bude brz.

Direktan prenos će biti na Lotusovom jutjub kanalu  https://www.youtube.com/lotusf1team u 19.15 po lokalnom vremenu u Engleskoj. Za sada, Lotus je prvi tim koji otkriva bolid, sem ako Marusja kojim slučajem ne odluči da učini to ranije, što je malo verovatno.

Planirane prezentacije timova:

Lotus – Ponedeljak 28. Januar
McLaren – Četvrtak 31. Januar
Force India – Petak 1. Februar
Ferrari – Petak 1. Februar
Sauber – Subota 2. Februar
Red Bull – Nedelja 3. Februar
Mercedes – Ponedeljak 4. Februar
Toro Rosso – Ponedeljak 4. Februar
Caterham – Utorak 5. Februar
Williams – Utorak 19. Februar

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter