1
Ostali sportovi

Karabatić uhvaćen u laži

Objavljeno: 23.01.13 u 19:15

Nikola-Karabatic

Otkriveni su novi detalji u slučaju koje francusko tužiteljstvo vodi proti Nikole Karabatića i još nekolio rukometaša iz francuske lige zbog klađenja na utakmicu svog kluba Monpeljea krajem prošle sezone.

Karabatić, Honrubia i ostali nisu nameštali utakmice, ali i dalje se terete za klađenje nakon što je otkriveno kako su uz pomoć svojih devojaka i supruga zaradili kladeći se na poraz svoje ekipe od Sesona, koji bi bio veliko iznenađenje da spornu utakmicu nije propustilo nekoliko prvotimaca Monpeljea, koji je tada već osigurao prvo mesto.

Karabatić je demantovao klađenje, i dodao kako se nikada ne kladi, ipak pregledom njegovog mobilnog telefona i računara otkriveno je kako je francuski rukometaš imao i koristio aplikacije jedne internet – kladionice, javljaju francuski mediji.

Navodno je Karabatić bio „online“ dva sata pre sporne utakmice, ali sve to i dalje ne znači da se kladio, iako demantiuje tvrdnju nekad najboljeg rukometaša sveta da se „nikada ne kladi“.

Karabatić će se 29. januara pojaviti pred sudom.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Karabatić uhvaćen u laži | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. when we do our home renovation, we always look for
    new home styles and designs on that the web for some great ideas.
    ,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter