0
Ostali sportovi

Đavolski Brodur

Objavljeno: 23.01.13 u 12:31

devilsi

Nju Džersi Devilsi pobedili su sinoć u svom Prudenšl centru Filadelfija Flajerse sa 3:0. Najzalsužniji za trijumf prošlogodišnjih finalista Stebli kupa bio je odlično raspoloženi golman Martin Brodur koji je zabeležio 24 odbrane.

Inače sama utakmicama je obilavala prljavštinama o čemu govori podatak da je svirano 27 isključenja. Naravno u takvim uslovim naminovno je moralo da doće do šibanja koje smo u dva navrata imali priliku da vidimo u trećoj trećini.

Golove za Devilse postikli su Trevis Zajac, Dejvid Klarkson i kapiten Ilja Kovaljučik iz penala.

Još jedno, pa slobodno se može reći, perfektno golmansko veče imao je Kari Lahtonen koji je sakupio čak 39 odbrana i bio najzalužniji što su njegovi Dalas Starsi odneli pobedu iz Džo Luis Arene savladavši Detoit Red Vingse sa 2:1.

Doduše imao je Lahoten u par navrata i fortunu na svojoj strani, kao na pirmer kada je Valetri Filpula pogodio stativu nakon sjajne minijature Henrika Zeteberga koji je majstorski navukao pola ekipe Starsa na sebe.

Dvostruki strelac za Starse bio je Majkl Rajder, dok je počasni gol za Red Vingse postigao Dejmijen Bruner.

Rezultati:

Vinipeg – Vašington 4:2

Tampa Bej – Karolina 4:1

Florida – Montreal 1:4

Filadelfija – Nju Džersi 0:3

Dalas – Detroit 2:1

Nešvil – Minesota 3:1

Sent Luis – Čikago 2:3

Los Anđeles – Kolorado 1:3

San Hoze – Edmonton 6:3

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter