0
Ostali sportovi

Miler oduvao lišće

Objavljeno: 22.01.13 u 13:24

Ryan Miller

Hokejaši Bafalo Sejbrsa pobedi su na gostovanju Toronto Mejpl Lifse sa 2:1. Nazaslužniji za pobedu Sejbrsa bio je sjajno raspoloženi golman Rajan Miler koji je uspiao 31 odbranu i proglašen je za najboljeg igrača utakmice.

Kidisali su igrači Lifsa na gol Sejbrsa od prvog do poslednjeg minuta meča ali sve što su uspeli da urade je bio počasni pogak Nazema Kadrija dva minuta pre kraja utakmice.

Sejbrsi su poveli u prvom periodu igre golom Kodija Hodžsina, dok je drugi gol za goste postigao Džejson Pominvil u drugoje trećini.

Vrlo dinamičan meč viđen je u Otavi gde su domaći Senatorsi sa 4:0 pobedili Floroida Panterse. Obe ekipe igralu su otvorno, napadači se nisu libili da šutiraju iz svih mogućih pozicija o čemu najbolje govori činjenica da je ukupno upućeno 68 šuteva na gol.

Naravno i golmani su brljirali, a naravno bolji je bio Kreg Anderson golman Senatorsa koji je zaustavio 31 šut Pantersa, dok je njegov koleda Hose Tiodor iako je primio četiri gola imao čak 33 odbrane.

Dvostruki strelac za Senatorse bio je Kajl Taris, a po gol su postigli Džim O’Brajan i Jakob Silferberg.

Rezultati:

Vinipeg – Boston 1:2 (Pen)

Tampa Bej – Njujork Ajlanders 3:4

Sent Luis – Nešvil 4:3 (Pen)

Bafalo – Toronto 2:1

Florida – Otava 0:4

Detroit – Kolumbus 4:3 (Pen)

Anahajm – Kalgari 5:4

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter