0
Auto Moto

Ožije prezadovoljan

Objavljeno: 21.01.13 u 15:14

Sebastijan Ožije

Sebastijan Ožije prepoznaje svoje drugo mesto na Reliju Monte Karla maltene kao prvo, sa novim automobilom u novom šampionatu.

Francuz je tokom relija bio jedini koji pored Sebastijana Leba bio u vođstvu, pre nego što je završio kao drugi u generalnom plasmanu.

„Znate me“ rekao je Ožije. „Znate da ne volim da budem drugi, ali iskreno, ovog puta me to ne dotiče. Mislim da ne postoje reči kojima bih opisao ovu radost. Čekao sam više od godinu dana da se vratim na pravi način i veoma sam motivisan. Izuzetno sam srećan, sve je gotovo perfektno.“

Ožije je priznao da je počeo da razmišlja o dobrom plasmanu već posle timskih testova u pred sezoni, na istoj stazi na kojoj se vozio reli, tokom decembra. „Tokom poslednjeg meseca testova, počeo sam da razmišljam o tome kako sam se saživeo sa automobilom i bio sam srećan što sam video da imamo dobru osnovu. Ipak, dok nisam došao na samu trku i dok nisam video dokle su ostali dogurali, nisam bio siguran kakav ću rezultat napraviti.

Mnogo ljudi je pitalo koliko će nam biti kompetitivan auto, i iskreno, nisam znao da im dam odgovor sve dok nisam krenuo u trku. Ono što me čini posebno srećnim je da na Sisteronu, gde smo imali konstantan grip tokom 25 kilometara šljunčane podloge, imali smo isti ritam kao i Leb. To je sjajna vest za naš tim i dobra stvar za budućnost“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter